Oceanhoarsen Ozztober-sarja päättyy hienoon Ozzy-versioon sekä ilahduttavaan yllätysvieraaseen

Näin on koittanut kolmannen ja viimeisen Ozztober-videon aika. Oceanhoarsen lanseeraaman Ozzy-tribuuttisarjan kaksi edellistä videota tarjosivat Ensiferumin Petri Lindroosin tuella esitetyn Miracle Man -tulkinnan sekä Children of Bodomin Janne Wirmanin vahvistaman Shot in the Darkin. Kolmannessa osassa kuullaan sitten vuoden 1995 Ozzmosis-albumilla alun perin julkaistu Perry Mason. Hieno biisi!

Hieno on uusi videokin, varsinkin kun mukaan on saatu varsin kiintoisa vieras: Sinergyn perustajajäsen ja muun muassa Dimmu Borgirissakin koskettimia soittanut Kimberly Goss, joka on pysytellyt pois parrasvaloista jo yli vuosikymmenen ajan. Vaan siinä hän on, tervetuloa takaisin!

”Jätin metalliskenen noin 14 vuotta sitten keskittyäkseni tyttäreni kasvattamiseen. Olen todella nauttinut kotielämän tuomasta nimettömyydestä”, Goss kertoo sähköpostitse.

”Viime kuukausina olen kuitenkin aloittanut jälleen yhteistyön upean kitaristin kanssa ja toivon, että kun lapseni on nyt vanhempi, voisin perustaa uuden bändin ja aloittaa uudelleen urani metallimuusikkona. Niin pelottavaa kuin tämä uudelleen aloittaminen onkaan, ajattelin, että tämä olisi hauska tapa esitellä itseni yleisölle uudelleen.”

”Olen ollut Ben Varonin ystävä jo lähes 18 vuoden ajan, ja on suuri ilo päästä viimein työskentelemään hänen kanssaan. Toivon, että fanit pitävät tästä esityksestä. Mitä omaan bändiini tulee, tarvitsemme vielä lisää soittajia, joten jos joku muukin suunnittelee eläkkeeltä palaamista, pistäköön viestiä!”