Of Mice & Men -leirissä vakavia terveysongelmia – Euroopan kiertue jouduttu keskeyttämään solistin harvinaisen sairauden vuoksi

Austin Carlile vuonna 2011. Kuva: Derrick Austinson / Wikimedia Commons.

Yhdysvaltalainen metalcore-yhtye Of Mice & Men on joutunut keskeyttämään Euroopan kiertueensa solisti Austin Carlilen heikentyneen terveydentilan vuoksi. Orkesteri tiedottaa asiasta Facebook-sivujensa välityksellä ja pahoittelee fanien kannalta ikävää tilannetta, mutta toteaa samalla, että terveys on kuitenkin aina lopulta kaikkein tärkeintä.

Yhtye kirjoittaa joutuneensa jättämään viime lauantaisen keikkansa Englannin Portsmouthissa kesken Carlilen kärsimien kovien kipujen vuoksi. Carlile ja muu yhtye yritti esiintyä vielä seuraavana iltana Cardiffissa, mutta tilanteen vakavuus kävi hyvin nopeasti selväksi ja loppukiertue oli pakko keskeyttää. Orkesteri lupaa liput peruuntuneille keikoille ostaneiden fanien saavan rahansa takaisin, mutta edessä olevan tauon pituudesta yhtyeen jäsenillä ei ymmärrettävästikään ole vielä sen tarkempaa tietoa.

Carlile sairastaa harvinaista Marfanin syndroomaa, joka aiheuttaa muutoksia luihin, silmiin, sydämeen, ihoon ja verisuoniin. Sen oireistoon lukeutuvat voimakkaat kivut nivelissä ja selässä. Hoitamattomana sairaus on hengenvaarallinen.

Voit lukea yhtyeen Facebook-päivityksen alta.