Oikea kateus ansaitaan – Erika Vikman esittää tulevan Kikka-elokuvan tunnusbiisin

9.9.2022 10:49

Kukapa muukaan nykypäivän artisteista sopisi paremmin Kikka-elokuvan tunnuskappaleen esittäjäksi kuin Erika Vikman? ”Junttidiskon kuningattareksikin” itseään tituleeraava Vikman on selvästi ottanut oppia Kikan (oik. Kirsi Sirén) räväkästä tyylistä, joten kun häneltä pyydettiin laulua 1980-luvun laulajatähden elämästä kertovaan elokuvaan, Vikman lähti mukaan oitis.

”En epäröinyt hetkeäkään. Tiesin, että tämä kunniatehtävä kuuluu minulle. Kikan vaikutus näkyy ja kuuluu musiikissani. Näen hänet edelläkävijänä ja feministisenä tienraivaajana, joka on saanut ansaitsemansa kunnioituksen vasta nyt”, Vikman kirjoittaa tiedotteessa.

”Teimme tämän voimabiisin, joka sopii yhtä lailla minun kuin Kikankin elämään. Kappale kertoo siitä, kuinka tärkeää on uskoa itseensä ja omaan voimaansa kateuden, juorujen, säälin ja selkääntaputtelijoiden valtaamassa maailmassa. Kappaleen C-osan kirjoitimme suoraan Kikalle: Sinä opetit tietäni rohkeasti kulkemaan, liian kiltit kun harvemmin historiaa kirjoittaa!”

Kikka!-elokuva on Anna Paavilaisen ohjaama ja Maarit Nissilän käsikirjoittama elokuva, jonka pääroolissa nähdään Sara Melleri. Elokuvan ensi-ilta on 12. lokakuuta.

Lisää luettavaa