Oikein huonoa maanantaita kaikille: Ennio Morriconen odotettu konsertti peruuntuu

Jotta teillä ei olisi liian hauskaa kauniin ulkoilman ja orastavan kevään parissa, kerrottakoon näin julkisesti, että Ennio Morriconen konsertti 23. maaliskuuta peruuntuu. Morricone kärsii tiedotteen mukaan vakavista alaselän kivuista, ja lääkäri on määrännyt maestron kahden kuukauden vuodelepoon.

Että sillä tavalla.

Valonpilkahduksena asiassa on, että korvaavaa päivämäärää pähkäillään paraikaa. ”Tapahtuman järjestäjät ja Ennio Morriconen edustajat selvittävät parhaillaan korvaavan konsertin mahdollisuutta marraskuulle 2016. Pyrkimyksenä on julkistaa uusi päivämäärä 23.3.2016 mennessä”, Live Nation lupaa.

Mikäli uusi konserttipäivä järjestyy, käyvät alkuperäiset liput myös korvaavalle päivälle sellaisinaan. Mikäli korvaava konserttipäivä ei sovi, voi liput palauttaa uuden päivämäärän julkistamisen jälkeen ostopaikkaan.

Morricone itse lähettää suomalaisille ja venäläisille ystävilleen seuraavanlaiset terveiset:

– Olen pahoillani, että joudun tuottamaan pettymyksen arvoisille yleisöilleni. Jos olisi ollut edes pieni mahdollisuus, että olisin voinut matkustaa, en olisi missään tapauksessa perunut konserttejani, mutta tässä tilanteessa tämä on ainoa vaihtoehto. Toivon pääseväni Helsinkiin ja Moskovaan myöhemmässä vaiheessa, koska olin kovasti odottanut matkaa luoksenne. Haluan kuitenkin painottaa, että esiinnyn suunnitelmien mukaisesti myöhemmissä kevään konserteissa Pariisissa, Oxfordissa ja Gentissa.