”Olemme erittäin typerä ja itsepäinen bändi” – System of A Down -rumpali kommentoi yhtyeen uuden materiaalin puutetta

21.2.2020 23:35

System of a Down -rumpali John Dolmayan on viime aikoina juossut haastatteluista toiseen These Grey Men -albuminsa tiimoilta. Jutusteluiden aikana puhe on kääntynyt luonnollisestikin usein miehen tunnetuimpaan yhtyeen, joka ei keikkailustaan huolimatta ole julkaissut uutta albumia pian viitentoista vuoteen.

Viime viikkoina SOAD:in ystäviä on erityisesti puhuttanut tieto, jonka mukaan yhtye oli kirjoittanut levyllisen verran uutta materiaalia muutama vuosi sitten. Dolmayan kommentoi kuitenkin nyt Loudwirelle, että projekti ei missään vaiheessa ollut lähellä julkaisua.

”Ensinnäkään mitään ei ole viimeistelty, ennen kuin kakki neljä jäsentä ovat mukana, eikä Serjillä ollut mitään tekemistä sen kanssa”, mies sanoo. ”Hän ei ollut noissa treeneissä, eikä hän ollut mukana prosessissa tuomassa biisejä tai kirjoittamassa niitä. Teimme näitä juttuja vain odotellessamme levyn tekoa, jota ei sitten koskaan tapahtunut.”

”Olemme erittäin typerä ja itsepäinen bändi”, Dolmayan jatkaa. ”Niin surullista kuin se onkin, emme koskaan saavuttaneet täyttä potentiaaliamme, emmekä taida koskaan sitä saavuttaakaan.”

Lisää luettavaa