Olen tanssinut, laulanut, juhlinut, tehnyt laillisia asioita – Pekka Kuusisto kommentoi Marin-kohua riemukkaalla tavalla

Jos on eilen tai tänään erehtynyt kurkistamaan johonkin sosiaaliseen mediaan, ei voi olla välttynyt valtavalta määrältä uutisia Sanna Marinin juhlahumuvideoista. Itse videoiden lisäksi on virinnyt ihan perusteltu keskustelu siitä, mihin sävyyn Suomen pääministerin juhlintaa käsitellään mediassa, onko Marinin saama kohtelu jotenkin erityisen ankaraa hänen sukupuolensa vuoksi ja onko koko hulabaloossa ylipäätään mitään järkeä. Armoitettu viulisti Pekka Kuusisto näyttää tuumaavan, ettei ole.

Kuusisto on alkanut julkaista Facebookissa videopätkiä, joissa Marinin epäilemättä klassikoksi muodostuva lausahdus ”olen tanssinut, laulanut, juhlinut, tehnyt laillisia asioita” ujutetaan osaksi erinäisiä Ultra Bran biisejä. Toistaiseksi Kuusisto on julkaissut kaksi tällaista hupailua, mutta lisää on epäilemättä tulossa.

”Taidan jatkaa tätä urpoilua niin kauan kuin pääministerin kyky muuntaa musiikin energiaa tanssiliikkeiksi pidetään surkuhupaisasti nettihesarin etusivulla. Tämä ei todellakaan ole ns. hidas uutiskesä, ja tarvitsemme muutakin kuin viihdelehdistöä”, Kuusisto kirjoittaa tuoreemman videonsa yhteydessä. Mielenkiintoista nähdä, miten pitkä saaga tästä vielä sitten kehkeytyykään – kohu taitaa pysyä keskustelunaiheena vielä hetken aikaa.