”Olen todella pahoillani” – Some-päivityksillään itsensä myrskyn silmään ajanut Eagles of Death Metal -nokkamies katuu kirjoituksiaan

Jesse Hughes ja Josh Homme.

Eagles of Death Metal -laulaja Jesse Hughes onnistui suututtamaan faninsa, Yhdysvaltain nuorison ja vanhat kaverinsa alkuviikosta julkaisemillaan Instagram-päivityksillä, joissa mies kritisoi kovin sanoin aselakien kiristystä ajavia nuoria ja March of Our Lives -tapahtumaa. Sittemmin mies on poistanut kohua aiheuttaneet päivityksensä, mutta ei ole muutoin kommentoinut sanallakaan kirjoituksiaan. Nyt asiaan on kuitenkin tullut muutos Hughesin ladattua someen vanhan kunnon anteeksipyyntövideon.

”Tein äskettäin Instagram-päivityksiä, jotka eivät edustaneet kunnolla tuntemuksiani erinäisistä aiheista”, Hughes kertoo videolla. ”Se mitä yritin sanoa, oli kommentoida maamme nuorten kauniin kampanjan kaappausta ja hyväksikäyttöä, mutta se välittyi ilkeänä ja henkilökohtaisena hyökkäyksenä ja loukkauksena nuoria itseään vastaan.”

”Haluan tehdä selväksi, etten tarkoittanut sitä. En yrittänyt kyseenalaistaa Amerikan nuorisoa ja tätä kaunista juttua, jonka he ovat saaneet aikaan. Olen todella pahoillani, en halunnut satuttaa tai aiheuttaa minkäänlaista harmia kommenteillani.”

Voit katsoa miehen anteeksipyynnön kokonaisuudessaan alta.