”Olet kaikkien aikojen sietämättömin ihminen” – Sebastian Bach sai täyslaidallisen lokaa niskaansa

9.6.2024 18:36

Entinen Skid Row -solisti Sebastian Bach ja Falling In Reverse -keulakuva Ronnie Radke ovat tukkanuottasilla.

Vihanpito alkoi vuonna 2022, kun Falling In Reverse joutui perumaan keikkansa kadotettuaan kannettavat tietokoneensa. Tämä sai jotkut ihmettelemään, miksi rockyhtye ei pysty esiintymään ilman tietotekniikkaa. Bach oli tuolloin yksi kovaäänisimmistä bändin kritisoijista. Vastaukseksi Falling In Reversen Watch the World Burn -videolla Bachin näköinen heppu saa osuman taivaalta satavista läppäreistä.

Tästä tilanne rauhoittui, kunnes Bach totesi hiljattaisessa Metal Hammerin haastattelussa, ettei hänellä ollut hajuakaan kuka Radke on. Tämä sai nuoremman polven rokkarin näkemään punaista.

Radke julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, joka on niin täynnä railakasta kielenkäyttöä ja solvauksia, että tyydymme referoimaan sen avainkohdat.

Radke näyttää pätkällä aluksi kuvaa pitkäaikaisesta yhteistyökumppanistaa  tuottaja Elvis Baskettesta, joka on tuottanut myös Bachin viimeisimmän albumin.

”Olen varma, että nimeni on noussut esiin muutamaankin otteeseen, sillä olen tuntenut Elviksen teinistä asti”, Radke toteaa. ”Se, että teeskentelet ettet ole kuullutkaan minusta on huijausta, kuten kaikki muukin. Sen takia kukaan ei pidä sinusta. Bändisi ei halua sinua takaisin. He eivät tule koskaan haluamaan sinua takaisin. Olet kirjaimellisesti kaikkien aikojen sietämättömin ihminen — ja laulusi on kaameaa.”

Radke lisää, että hänellä on ystäviä toisin kuin Bachilla.

”Kukaan ei pidä sinusta ja se on surullista ja kurjaa eloa, sillä joudut esittämään Skid Row -covereita, koska bändi ei halua sinua takaisin.”

Tämän jälkeen Radke pureutuu entistä syvemmin henkilökohtaisuuksiin ja kertoo omaavansa videomateriaalia, jota Bach ei halua julkisuuteen.

Lopuksi Radke pyytää voimasanojen ryydittämänä Bachia jättämään hänet rauhaan.

Voit käydä katsomassa Radken päivityksen täältä, mutta sisältövaroitus on kyllä paikallaan.

Lisää luettavaa