Oletko uutta soitinta vailla? Kitara, jolla Slash sävelsi osuuksiaan Appetite for Destructionille, on myynnissä

Slash vuonna 1984 Warlockinsa kanssa.

Tässäpä kitara, jolla kelpaisi leveillä kavereille. Slashin 1980-luvulla omistama punainen B.C. Rich Warlock tulee huutokaupattavaksi 5. marraskuuta. Asiasta uutisoi Blabbermouth.

Slash soitti kitaralla aivan uransa alkuvaiheessa. Se oli miehellä käytössä hänen ensimmäisellä keikallaan Guns N’ Rosesin riveissä West Hollywoodin Troubadour-klubilla vuonna 1985. Myyntilupausten mukaan suuri osa Slashin osuuksista Welcome to the Junglen ja Sweet Child O’ Minen kaltaisilla Guns N’ Roses -hiteillä sävellettiin tällä instrumentilla. Kitara oli mukana jo Gunnareiden Live?!*@ Like a Suicide -debyytti-ep:llä. Viimeisen kerran kitara oli Slashilla keikkakäytössä vuonna 1987.

Kitara on ollut kadoksissa viimeiset 30 vuotta, mutta nyt vanha GNR-teknikko Jason Solon tuo soittimen myyntiin kokoelmistaan. Ja Juliens Auctions on paikka, missä kitaraa myydään sitten kuukauden päästä. Saattaapi olla, että hinta nousee suht korkeaksi, joten varaudu kaivamaan kuvetta oikein syvältä. Mutta asiallinen kitara, varmasti!

Ainakin samanmallinen kitara vilahtaa You Could Be Minen videolla, liekö sama tapaus: