”Olin surkea!” – Axl Rosen mukaan pesti AC/DC:n laulajana ei lähtenyt helposti liikkeelle

Axl Rosella vahvistettu AC/DC soitti rundinsa Euroopan-osuuden viimeisen keikkansa Saksan Düsseldorfissa. NME nosti esille nähtävästi tämän johdosta Angus Youngin, Axl Rosen ja basisti Cliff Williamsin taannoisen haastattelun, jossa kolmikko pohtii menneitä, nykyisyyttä ja tulevaa.

Axl vakuttaa jutussa silmiinpistävän hyväntuuliselta – vuodesta 2016 taisi tulla hyvä vuosi GNR-laulajalle. Esimerkiksi kysymykset AC/DC-yhteistyön alusta saavat Rosen veistelemään huolella.

”Nyt tuntuu mainiolta, kun ne ovat ohi!” Rose vastasi, kun haastattelija kysyi, miten harjoitukset ovat sujuneet. Tämä innoitti toimittajan kysymään, miten aivan ensimmäiset yhteiset treenit menivät.

”Oikein hyvin, oikein hyvin. Silloin huomaa nopeasti, miten jokin…” Angus aloitti asiallisesti.

”Miten pahasti joku haisee”, Axl päätti lauseen.

Menikö jollakulla sitten surkeasti, toimittaja kysyi.

”No minulla, mutta bändi oli vain, että tiedätkös mitä, tule takaisin ensi viikolla niin yritetään uudestaan.”

Kun haastattelija myöhemmin kysyi vielä, miksi yhtye valitsi nimenomaan Axlin, oli laulajalla vastaus nopeasti valmiina.

”Maksoin heille paljon rahaa!” Rose huudahti – ennen kuin kertoi jo tutuksi tulleen tarinan siitä, miten Axl tarjosi yhtyeelle apuaan kuultuaan Brian Johnsonin kuulo-ongelmista, ja miten asiat sitten pikkuhiljaa etenivät siitä.

Axl kertoi myös, mikä on hänen lempikappaleensa esittää AC/DC:n kanssa: Hell’s Bells pistää GNR-solistin venymään äärirajoille.

”Se on vaikein kappale, mitä olen ikinä joutunut laulamaan. Iso haaste kaiken kaikkiaan. Joten nyt, kun sain sen vihdoin kuntoon, sen vetäminen on todella hauskaa.”