Olipa kovan luokan yllätys! – Children Of Bodomin Henkka Seppälä soitti keikan Lähiöbotoxin riveissä

https://www.youtube.com/watch?v=SNQ_q8NqjUQ

Kovassa nousussa oleva itähelsinkiläinen Lähiöbotox – tuttujen kesken ”Itiksen Slayer” – ilahdutti ja viihdytti Helsingin The Circuksen ison salin täyttänyttä yleisöjoukkoa perjantaina 27. joulukuuta.

Roihupellon teollisuusalueella tammikuussa 2018 perustetun rajuotteisen sekstetin bassotaiteilija Samuli Peurala oli estynyt saapumasta paikalle, mutta eipä hätää: Children Of Bodomin matalataajuuksia jo 1990-luvun loppupuolelta hallinnut Henri ”Henkka T. Blacksmith” Seppälä hoiti tuurauspestinsä ammattimiehen tyylille sopivasti.

– Tämä taisi olla ensimmäinen kerta koko 2000-luvulla, kun esiinnyn julkisesti jonkun muun yhtyeen kuin Children Of Bodomin kanssa, Seppälä muisteli reippaan puolituntisen konsetin jälkeen.

– Tunnen Lähiöbotoxin kitaristiveljekset Jaakko ja Harto Luomasen, ja he kysyivät minua paikkaamaan Samulia tämän yhden illan ajaksi. Suostuin ilomielin. Ja suostun jatkossakin, mikäli Lähiöbotox tarvitsee basistia… Oli nimittäin aivan älyttömän nastaa soittaa jätkien kanssa!

Tuossa yläpuolella voi tutustua Lähiöbotox featuring Henkka Seppälä -kokoonpanon tulkitsemaan Kato mua silmiin (Kusipää) -tykkiin. Livesoundi on taltiointipaikasta johtuen (sopivan) raaka, mutta niinpä on itse yhtyekin.

Lähiöbotox nauhoittaa kuluvan talven aikana debyyttialbuminsa, ja huhujen mukaan bändin ensi vuoden keikkakalenterikin on täyttymässä mukavalla tahdilla. Toisin sanoen: itäisestä Helsingistä nousee nyt niin väkeviä ennusmerkkejä, että viimeistään nyt kannattaa alkaa varautua parhaimpaan tai pahimpaan – tai vaikka kumpaankin!