Olli Herman liittyi Popedaan, miten käy Reckless Loven? Yhtye kertoo tilanteestaan

22.1.2024 07:00

Olli Hermanin siirtyminen Pate Mustajärven paikalle Popedaan on ollut yksi kotimaisen musiikkikentän suuria puheenaiheita vuodenvaihteen tienoilla. Vaan kuinka käy laulajan vanhan yhtyeen Reckless Loven, kun solisti on kiireisenä manserockin parissa? Orkesteri kertoo nyt sosiaalisessa mediassa, missä mennään, ja hiljaiseltahan bändin tulevaisuus näyttää.

”Kuten monet teistä jo tietävät, Olli on liittynyt legendaariseen suomalaiseen rockbändiin nimeltä Popeda vuoden alusta alkaen. Tämä vaatii toistaiseksi Ollin keskittymisen ja paneutumisen sataprosenttisesti. Näin ollen pidämme toistaiseksi taukoa kiertämisestä ja levyttämisestä. Työmme jatkuu, kun on oikea hetki”, yhtye kirjoittaa.

”Ilmoitamme myös, että rumpalimme Hessu Maxxin ja muun yhtyeen tiet ovat erkaantuneet. Päätös tehtiin yhteisymmärryksessä, ja haluamme painottaa, ettei sitä tehty hätiköidysti. Asiaan ei liity draamaa, koska meistä jokaisesta tuntuu, että tämä oli bändin sisäisten välien luontaista kehitystä. Haluamme kiittää Hessua kaikesta kovasta työstä, kaikesta hauskasta mitä saimme kokea tien päällä ja kaikista hienoista asioista, mitä saavutimme vuosien mittaan. Toivotamme Hessulle kaikkea hyvää tulevaisuuteen.”

Lopuksi yhtye vakuuttaa palaavansa vielä liikekannalle ennemmin tai myöhemmin. Lue orkesterin alkuperäinen viesti alta:

Lisää luettavaa