Omnium Gatherum julkaisee uuden ep:n – esimakua tulevasta tarjoillaan uuden videon muodossa

4.3.2023 18:44

Kotkalainen Omnium Gatherum julkaisee kesällä uuden ep:n. Tulevaa kokonaisuutta esitellään Slasher-nimeä kantavalla kappaleella, jolle tehty musiikkivideo on katsottavissa jutun lopusta.

”Slasher on nopea ja voimakas kappale, jonka sanoma on kuin pyyntö sinulta itsellesi. Sisäinen pimeytesi voi olla joko vihollinen tai liittolainen. Olet sekä metsästäjä että saalis. Kappale on samalla myös tulevan EP:mme nimikkoraita. Slasher-EP tarjoilee pari uutta OG-kappaletta sekä raivokkaan kansikuvan!”, laulaja Jukka Pelkonen kuvailee.

”Tervehdykset OG:n päämajasta! Tarjoilemme teille välipalan studioalbumiemme välissä. Sen nimi on Slasher, ja se on EP joka rokkaa kovaa! Slasher-EP on kaksipuoleinen kuin kolikko. A-puoli esittelee uuden kitarasankarimme, Atlantin toiselta puolelta kotoisin olevan Nick Cordlen, joka liittyi joukkoomme heti Origin-albumin julkaisun jälkeen. B-puoli taas koostuu kahdesta vanhemmasta kappaleesta, jotka äänitimme Origin-sessioiden aikana. Niiden piti olla pelkkiä digisinglejä, mutta nyt ne ovat saataville myös vinyylillä sekä CD:llä!” kommentoi puolestaan laulaja-kitaristi Markus Vanhala.

Slasher-ep:n kappalelistaus:
1. Slasher
2. Maniac (cover version)
3. Sacred
4. Lovelorn

Omnium Gatherum reissaa parhaillaan Eluveitien ja Seven Spiresin kanssa ympäri Pohjois-Amerikkaa.

Lisää luettavaa