”On tullut aika jatkaa eri suuntiin” – Pimeys lähtee syksyllä jäähyväiskiertueelle

Nick Tulinen

Modernin suomirockin kärkinimiin neljä albumia kattavalla urallaan noussut Pimeys lopettaa toimintansa. Yhtye tiedottaa asiasta Facebook-sivuillaan. Fanit saavat mahdollisuuden jättää yhtyeelle jäähyväiset elo-syyskuussa heitettävällä viimeisellä kiertueella. Viimeinen keikka soitetaan Helsingin Tavastia-klubilla 19. syyskuuta.

”Koko 2010-luvun ajan kohdistimme energiamme Pimeyden musiikkiin. Annoimme sille kaikkemme. Nyt on tullut aika jatkaa eri suuntiin. Jatkamme musiikin tekemistä omilla tahoillamme ja kerromme kuvioista lisää aikanaan”, yhtye kirjoittaa.

”Haluamme kiittää kaikkia, joita olemme matkan varrella kohdanneet ja joiden kanssa olemme saaneet tehdä yhteistyötä. Haluamme kiittää myös teitä, joita emme ole tavanneet, mutta joihin olemme kokeneet yhteyttä musiikkimme kautta.”

Pimeys soittaa tulevana torstaina (18.6.) loppuunmyydyn keikan Helsingin G Livelabissa. Konserttia pääsee seuraamaan myös livestriimin kautta. Loppukesän/syksyn jäähyväiskiertue etenee puolestaan seuraavasti:

08.08. G Livelab, Tampere
15.08. Rock House Kulma, Kajaani
22.08. Linnateatteri, Domino -sali, Turku
12.09. Hemingway’s, Jyväskylä
18.09. Möysä, Lahti
19.09. Viimeinen keikka, Tavastia, Helsinki

Hyvät kuulijat.Rakas yhtyeemme Pimeys lopettaa toimintansa. On ollut hienoa ja tärkeää soittaa tässä bändissä ja kasvaa…

Julkaissut Pimeys Maanantaina 15. kesäkuuta 2020