Onko Matt Cameron Foo Fightersin uusi rumpali? Pearl Jam -kannuttaja kommentoi huhuja

Foo Fighters on tekemässä paluun lavalle ilman edesmennyttä Taylor Hawkinsia.
27.3.2023 15:15

Foo Fighters lähtee tulevana kesänä ensimmäistä kertaa festarikiertueelle sitten rumpali Taylor Hawkinsin kuoleman. Yhtye ei ole vielä vahvistanut, kuka ottaa vuosi sitten menehtyneen Hawkinsin paikan lavalla. The Sun -lehden ”sisäpiirilähteistä” saamien tietojen mukaan bändin matkaan lähtisi itse asiassa kaksi rumpalia, Angels & Airwavesin Atom Willard sekä Pearl Jamin Matt Cameron, joka oli mukana myös viime syksynä järjestetyssä Hawkinsin muistokonsertissa.

Matt Cameron itse kuitenkin tyrmäsi moiset huhupuheet Instagram-tarinoissaan jakamassa, tätä kirjoittaessa jo poistuneessa julkaisussa. Cameronin kommentista on kuitenkin uutisoinut muun muassa Billboard ja kuvakaappaus rumpalin kommentista on julkaistu Soundgarden-fanisivusto jeffgarden.comin Twitterissä.

”Tiedoksenne: netissä pyörivät huhut eivät pidä paikkaansa. En ole liittynyt Foohon”, Cameron kirjoittaa.

Foo Fighters julkaisi viime vuoden lopulla some-kanavissaan tiedotteen, jossa yhtye kommentoi Hawkinsin menehtymistä sekä yhtyeen tulevaisuutta.

”Ilman Tayloria emme olisi koskaan tulleet sellaiseksi yhtyeeksi kuin olemme – ja tiedämme, että ilman Tayloria tulemme olemaan jatkossa erilainen bändi. Tiedämme myös, että te, fanimme, merkitsitte Taylorille yhtä paljon kuin hänkin teille. Ja tiedämme, että kun näemme teidät taas – ja se tapahtuu pian – hän tulee olemaan hengessä mukana joka ilta”, yhtye kirjoitti.

Lisää luettavaa