Onko Richie Sambora palaamassa Bon Joviin vai ei? – Laulaja kommentoi ex-kitaristin tilannetta

Samboran mukaan asiasta on keskusteltu, mutta Jon Bon Jovi sanoo toista.
15.3.2024 08:32

Tänä vuonna esikoisalbuminsa nelikymppisiä juhlistavan Bon Jovi -yhtyeen entinen kitaristi Richie Sambora jätti bändin vuonna 2013. Monet fanit ovat siitä asti toivoneet kitaristin paluuta. Viime syksynä kitaristi sanoi keskustelleensa asiasta itse nokkamies Jon Bon Jovin kanssa, mutta nyt tuoreessa Ultimate Classic Rockin haastattelussa laulaja toteaa, ettei ole ollut kitaristiin yhteydessä vähään aikaan. Siitäkään huolimatta, että kitaristi on mukana keväällä Disney Plus -palveluun tulevassa neliosaisessa Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story -dokumenttisarjassa.

”Emme ole vaihtaneet sanaakaan. [Ohjaaja] Gotham Chopra hoiti kaiken. Se ei ole mikään mainos emmekä me vetele taustalla naruista. He haastattelivat Richietä Lontoossa. En ollut siellä. Minulla ei ollut mitään tekemistä sen kanssa”, laulaja sanoo.

Jon Bon Jovi kuitenkin vakuuttaa, ettei kaksikon välillä ole pahaa verta, vaikka he eivät kommunikoikaan keskenään.

”Emme ole yhteydessä toisiimme, koska hän ei kuulu enää organisaatioomme. Se ei tarkoita, etteikö rakkautta yhä olisi. Mutta siitä on 11 vuotta, kun hän vain ei enää tullut paikalle. Siinä oli mukana yksinhuoltajuuteen liittyviä asioita sekä päihteiden käyttöön liittyviä ongelmia. Niinpä Phil X (Samboran korvaajaksi pestattu kitaristi) piti tulla paikalle kerran ja sitten vielä toisen kerran. Ja keikkoja riitti tulevillekin illoille, joten meidän oli tehtävä asialle jotain.”

Bon Jovi julkaisee heinäkuussa uuden Forever-pitkäsoiton. Levyltä on julkaistu maistiaisena kappale Legendary videoineen.

Lisää luettavaa