Onko rivinsä hetkeksi koonnut Audioslave tekemässä lisää keikkoja? Chris Cornell kommentoi asiaa

Audioslave esiintyi 20. tammikuuta ensi kertaa vuosikymmeneen. Rage Against the Machine -muusikoiden ja Chris Cornellin muodostama yhtye nousi lavalle Donald Trumpia vastustaneessa ”epävirkaanastujaisjuhlassa”, jota tähditti myös ensin mainittujen nykyinen yhtye Prophets of Rage.

Audioslaven setti jäi kolmen kappaleen mittaiseksi, kun bändi tyytyi soittamaan pitemmän keikan sijaan vain Cochise-, Show Me How to Live– ja Like a Stone -hittinsä. Kookkaampia konsertteja saattaa olla kuitenkin tulossa, kertoo Chris Cornell Musicradar-sivuston haastattelussa.

”Se oli hauskaa”, Cornell muistelee tammikuun keikkaa. ”Sen bändin dynamiikka on aina ollut vahva. En tiedä, miten paljon muut harjoittelivat biisejä etukäteen, mutta kun minä esiinnyin pari vuotta sitten Tom Morellon kanssa, ei meidän tarvinnut treenata juuri ollenkaan. Laskimme vain biisit käyntiin, ja ne menivät aivan kuten kymmenen vuotta sitten.

Niinpä uusia Audioslave-keikkoja nähdään, mikäli aikaa riittää ja kysyntää on. Cornellin mukaan jotain jo lähes lyötiin lukkoon, mutta loppujen lopuksi kenenkään aikataulu ei antanut myöten.

”Uudet keikat ovat aivan mahdollisia. Olemme puhuneet asiasta nyt kolmen tai neljän vuoden ajan. Harkitsimme jo uusien päivämäärien sopimista, mutta kaikki olivat lopulta liian kiireisiä”, Cornell kertoo

”Muilla tyypeillä on uusi yhtyeensä, ja heillä on lisäksi kullakin omat bändinsä vielä erikseen. Minulla on Soundgarden ja soolourani, ja tein lisäksi hiljattain Temple of the Dog -keikkoja. Eli ihan rehellisesti sanoen kysymys on nyt aikataulujen yhteen sovittamisesta, koska kaikki jäsenet ovat kiinnostuneita ajatuksesta.”

Siispä mikäli laajempi Audioslave-reunion kiinnostaa, nyt voisi olla hyvä aika laittaa viestejä bändin sosiaalisen median kanaviin. Eiköhän siellä seurata tarkasti, missä määrin pöhinää syntyy.