Onnistuuko Ozzyn kiertue ensi vuonna? ”Pidän sormia ristissä”, laulaja sanoo, mutta huolia on

AOP

Ozzy Osbournella on ollut vaikea vuosi. Miesparka joutui laittamaan alkuvuodesta koko kiertueaikataulunsa uusiksi kaikenmoisten terveyshuolien vuoksi – ensin vaivana oli keuhkokuume, ja siitä toipuessaan Ozzy kaatui niin pahasti, että hänen selkäytimensä oli vaarassa vioittua. Halvaantuminen kävi ilmeisesti lähellä.

”En voi sanoin kuvailla, miten avuttomaksi tunsin itseni sairaalassa. Minun täytyi käyttää rollaattoria, jotta pääsin käymään kusella. Hoitajien täytyi vahtia minua päivät ja yöt”, Ozzy kertoo Rolling Stonen haastattelussa.

”Luojan kiitos, etten halvaantunut. Siinä tapauksessa en olisi täällä enää. Olisin hypännyt katolta – tai no, vierähtänyt katolta, miten vain.”

Ozzy on ehtinyt kokea kaikenmoisia kolhuja elämänsä aikana, mutta tästä onnettomuudesta seurannut kuntoutumisjakso oli ilmeisesti omaa luokkaansa. Eikä tilanne ole vieläkään ohi.

”Ensimmäiset neljä kuukautta olivat täyttä tuskaa. Se oli tuskallisempaa kuin mikään, mitä olen eläissäni kokenut. Se oli hirveää”, Ozzy sanoo.

”Käyn monenlaisissa kuntoutuksissa, mutta edistyminen tapahtuu hyvin hitaasti. Palautumiseen menee kuulemma ainakin vuosi. Toivon todella, että olen valmis tammikuussa, kun kiertueen on tarkoitus jatkua. Pidän sormia ristissä.”

Niin pitää suomalainen yleisökin. Ozzyn on määrä esiintyä Helsingin Hartwall-areenalla 20.2.2020. Parempaa loppuvuotta Pimeyden prinssille!