Otto Grundströmin johtama God Given Ass iskee jälleen – (melkein) uusi biisi julki, lisää tulossa

7.2.2024 15:52

Tehosekoittimen keulilta tutun Otto Grundströmin tähdittämä God Given Ass rynnisti Suomen bändikentälle viitisentoista vuotta sitten. Musiikkia tuli ja keikkoja tehtiin, mutta pikkuhiljaa orkesterin vauhti hyytyi. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että kokoonpanon edellisestä keikasta on kulunut jo viisi vuotta.

Kuinka ollakaan, yhtye suunnittelee tänä vuonna triumfanttista paluuta rokkikuvioihin. Tiedote kertoo, että ”koronavuosien sekä erinäisten muiden seikkojen ja asianhaarojen aiheuttamasta syvähorroksesta pikkuhiljaa heräilevä yhtye on alkanut jälleen sätkiä: kevään ja alkukesän 2024 myötä on luvassa uutta musiikkia, ja loppukesästä God Given Ass palaa myös keikkalavoille nykyisessä kokoonpanossaan Otto Grundström (laulu), Tommi Kanerva (kitara), Pyry Keskinen (kitara), Niila Kunnari (rummut) ja Reeta Pankka (basso).”

Näin ensi hätään yleisölle esitellään melkein uusi biisi: vuonna 2012 äänitetty kappale nimeltä (Oh No) I Took Too Much, joka on julkaistu aiemmin vain God Given Assin 10-vuotisjuhlan yhteydessä vuonna 2018 ilmestyneellä The Early Years -kasetilla. Tätä tuotosta painettiin vain 100 kappaletta. Kappale on Grundströmin käsialaa, ja sen on on äänittänyt ja tuottanut Lauri Eloranta.

Kokonaan uutta musiikkia yhtyeeltä on luvassa kevään mittaan, ja kokonaisen albuminkin julkaisemista väläytellään. (Oh No) I Took Too Much on kuultavissa suoratoistopalveluissa, joten käypä kurkkaamassa, millaisesta tuotoksesta on kysymys.

Lisää luettavaa