Oulun festaritulokas nosti kädet pystyyn – North Of Hell siirtyy ensi vuoteen

Jinjer.
Joni Haavisto /All Over Press

Matkustusrajoitusten epävakaa tilanne syynä kansainvälisen tapahtuman siirtoon.

Oulun Kuusisaaressa oli tarkoitus juhlistaa elokuussa ensimmäistä kertaa North Of Hell -metallifestivaalia, mutta järjestäjät joutuivat nyt taipumaan koronan edessä. Kansainvälinen metallitapahtuma siirtyy siis vuodella eteenpäin elokuuhun 2022.

”Muualla maailmassa vallitsevien olosuhteiden johdosta artistien maahanpääsyä ei voida taata, sillä matkustusrajoitukset jatkuvat, vaikka olemmekin Suomessa jo paremmassa tilanteessa tapahtumien suhteen. Tapahtuman ohjelmistosta yli puolet koostuu ulkomaisista artisteista, joten emme pysty toteuttamaan festivaalia tänä vuonna siinä laajudessa kuin tahtoisimme”, tapahtuman ohjelmistosta vastaava promoottori Teemu Mäntynen kommentoi.

North Of Hell järjestetään siis 12.-13. elokuuta 2022. Jo ostetut liput käyvät ensi vuonna sellaisenaan. Liput voi myös halutessaan palauttaa ostopaikkaan (Ticketmaster tai Tiketti) viimeistään 20. syyskuuta mennessä.

Ensi vuoden ohjelmiston rakentaminen on järjestäjien mukaan jo täydessä käynnissä ja ensimmäisiä julkistuksia tehdään mahdollisimman pian. Tänä vuonna tapahtumaan oli kiinnitetty muun muassa Jinjer (kuvassa), Napalm Death, Hypocrisy, Municipal Waste, Leprous ja Vader.