Ozztober jatkukoon: Oceahoarse sai uudelle Ozzy-tulkinnalleen vahvistuksia Ensiferumista

Oceanhoarsen lanseeraama ”Ozztober” jatkuu uudella versiolla Ozzy Osbournen Miracle Manistä. Alun perin vuonna 1988 No Rest for the Wicked -albumilla julkaistu biisi esitetään Ensiferumista tutun Petri Lindroosin suosiollisella myötävaikutuksella, katso ryhmittymän treenikämppävideo alempaa. Asiallista kauhomista jälleen kerran!

Lindroos kertoo lähteneensä projektiin mukaan mielellään. ”Ozzy on aina ollut kova. Kun Ben kysyi, lähdenkö vetämään Oceanhoarsen kanssa Miracle Mania, niin vastaus oli totta mooses! Oli hauskaa treenata ja soittaa jätkien kanssa tämän lockdownin keskellä, se toi kivasti vaihtelua ja vähän sitä ihmiskontaktia mikä on jäänyt melkein kokonaan pois. Soittaminen on parasta terapiaa, mitä mä tiedän!” Lindroos kertoo.

Ozztober-tempaus alkoi viime viikolla Children of Bodom -kiipparisti Janne Wirmanilla vahvistetun Shot in the Darkin merkeissä. Projekti on Oceanhoarsen tapa hyödyntää poikkeustilan tuomaa luppoaikaa ja juhlistaa Ozzy Osbournen 40 vuotta täyttävää Blizzard of Ozz -soolodebyyttiä. Orkesteri kannustaa myös muita yhtyeitä ryhtymään Ozzy-esityshommiin #Ozztober-tunnisteen kera.