Ozzy kuuli entisen kitaristinsa soittokamojen varastamisesta – lupaa tuntuvan palkkion vorojen jäljille johtavista vihjeistä

Raportoimme hiljattain törkeästä tapauksesta, jossa joku tai jotkut murtautuivat kalifornialaiseen musiikkikouluun ja veivät mennessään edesmenneen kitaralegenda Randy Rhoadsin soittokamat. Ikävä tapaus on kantautunut myös kitaristin entisen työnantajan Ozzy Osbournen korviin, ja mies onkin nyt luvannut tuntuvan palkkion tavaroiden ja/tai syyllisten löytymiseen johtavista vihjeistä.

”Kuten monet ovat jo kuulleet, Pohjois-Hollywoodissa sijaitsevaan Musonia School of Musiciin (kouluun, jossa Randy Rhoads opetti kitaransoittoa) murtauduttiin kiitospäivän iltana”, Pimeyden prinssin Facebook-sivuilla kirjoitetaan. ”Musoniaa johti Randyn edesmennyt äiti Delores, ja Randyn kuoltua 37 vuotta sitten koulusta on muodostunut tietynlainen pyhiinvaelluspaikka hänen faneilleen. Se on paikka, jossa Rhoadsin perhe avasi sydämensä jakaakseen Randyn elämän muiden kanssa.”

”Kuten voitte kuvitella, varastetut tavarat, mukaan lukien Randyn ensimmäinen sähkökitara, ovat korvaamattomia. Sydämeni murtuu ajatuksesta, että nämä konkreettiset muistot Randystä ja Deloresista on nyt viety, joten tarjoan henkilökohtaisesti 25 000 dollarin (22 600 euron) palkkion vihjeestä, joka johtaa syyllisten löytymiseen ja/tai anastetun tavaran palautukseen.”

Päivitykseen on lisäksi liitetty lista museosta varastetusta omaisuudesta, johon lukeutuu aiemmin mainitun Randyn Harmony Rocket -sähkökitaran lisäksi muun muassa Peaveyn ja Marshallin nupit, Deloresin ensimmäinen trumpetti sekä 40 vuoden edestä fanien lahjoittamia muistoesineitä ja lukuisia valokuvia.

As many of you have heard, the Musonia School of Music in N. Hollywood, CA (the school where Randy Rhoads famously…

Julkaissut Ozzy Osbourne Lauantaina 7. joulukuuta 2019