Ozzy Osbourne jälleen sairaalaahoidossa – lisää keikkoja siirretty

13.10.2018 23:17

Raportoimme aiemmin, kuinka Ozzy Osbourne joutui siirtämään hiljattaisen keikkansa Kaliforniassa jouduttuaan äkillisen tulehduksen takia sairaalahoitoon. Miehen toipuminen ei ole sujunut toivotulla tavalla, sillä laulajan kerrotaan nyt joutuneen uudelleen lääkärin operoitavaksi.

Ozzyn vaimo ja manageri Sharon Osbourne puhui miehensä voinnista CBS:n The Talk -ohjelmassa seuraavasti: ”Se on kovin surullista hänen kannaltaan. Kiertueen tällä osuudella oli neljä keikkaa jäljellä Kaliforniassa, mutta hänen kätensä ei ole edelleenkään parantunut. Se on yksi niistä jutuista, jossa joka päivä vain toitotetaan, että ’Huomenna kaikki on jo kunnossa. La la la.’ Mutta eipä ole. Hän on itse asiassa menossa sairaalaan tänään. Hänen kädelleen tehdään toinen operaatio. Emme halunneet jatkaa keikkojen perumista — vaihtaa päivämääriä yhä uudelleen ja uudelleen — joten olimme että, ’Okei, perutaan nämä neljä keikkaa’. Ne järjestetään myöhempänä ajankohtana. Hän esiintyy kyllä.”

”Hän on todella pahoillaan. Hän tuntee pettäneensä yleisön, mutta toivon kaikkien ymmärtävän — hän tulee kyllä takaisin”, Sharon kuvailee miehensä tunnelmia ja kertoo tulehduksen alkaneen alunperin Ozzyn oikean käden peukalossa olleesta haavasta.

Alunperin tarkoituksena oli siirtää vain Kalifornian Mountain View’n -keikka, mutta suunnitelmien mentyä mönkään, kaikkiaan neljä konserttipäivämäärää on nyt siirretty ensi vuoden puolelle.

”Olen niin vitun harmissani näiden keikkojen peruuttamisesta”, Ozzy itse kommentoi tilannetta julkaisemassaan tiedotteessa. ”Kiertue oli sujunut hienosti ja odotimme toden teolla näitä muutamia viimeisiä keikkoja. Toivomme kaikkien pysyvän kärsivällisinä ja odotamme näkevämme heidät keikoilla ensi vuonna.”

Lisää luettavaa