Ozzy Osbourne: ”Oli aika, kun Tony Iommi ja minä olimme toistemme arkkiviholliset”

12.9.2022 16:09

Ozzy Osbourne julkaisi viime viikolla uuden sooloalbuminsa Patient Number 9. Levyltä löytyy kaksi kappaletta, jotka on säveltänyt Osbournen Black Sabbath -bänditoveri Tony Iommi, joka myös soittaa kitaraa kyseisillä kappaleilla (Degradation Rules ja No Escape From Now). Osbourne kuitenkin toteaa tuoreessa Zane Lowen haastattelussa, että vaikka hän ja Iommi nyt ovatkin hyvää pataa keskenään, heidän välinsä olivat vielä hiljattain erittäin viileät.

”Oli aika, kun Tony Iommi ja minä olimme toistemme arkkiviholliset”, Osbourne myöntää ja sanoo vanhojen vihamielisyyksien nostaneen päätään, kun Black Sabbath palasi yhteen 2010-luvun alussa.

”[Viimeiset] kiertueet olivat minulle askel taaksepäin. Se meni siihen samaan vanhaan… Tony saattoi sanoa, että ’Ei tämä ole Ozzy-show’. Ilmapiiri oli hyvin kireä ja epämukava enkä nauttinut siitä yhtään.”

”Mutta nyt leikkaukseni jälkeen hän on ollut todella hyvänä tukena. Lähettelemme toisillemme viestejä jatkuvasti. Soitimme myös Kansainyhteisön kisojen päätösjuhlassa. On mukavampaa olla ystävä toiselle – ennen hän pelotti minulta paskat housuun!”

Haastattelija Lowe kysyy, olivatko Osbournen ja Iommin erimielisyydet syy sille, miksi Osbourne alun perin sai kenkää Black Sabbathista 1970-luvun lopussa.

”Minusta vain tuntui siltä, että he ovat muusikoita ja minä vain laulaja eikä minulla ollut juuri sanottavaa siihen, mitä tehtiin. Yritin vain parhaani mukaan tehdä melodioita, mutta en pystynyt siihen, koska biisit olivat liian kaukana minun alueeltani”, Osbourne vastasi.

Lisää luettavaa