Ozzy Osbourne povaa Eric Clapton -yhteistyöbiisin aiheuttavan kalabaliikkia – kitaristilegenda huolestui sanoituksista

23.8.2022 21:44

Ozzy Osbourne ja Eric Clapton lyövät kättä ”One Of Those Days” -nimisellä kappaleella, joka löytyy Pimeyden prinssin tulevalta Patient Number 9 -albumilta. Classic Rock -lehden tuoreessa numerossa Ozzy ylistää Claptonin ”vitun mahtavaa” panosta kappaleelle, ennen kuin povaa siltä löytyvän “One of those days that I don’t believe in Jesus” -rivin aiheuttavan parran pärinää.

”Se ei ole ’olen antikristus’ -tyylinen biisi”, Ozzy selventää. ”Se kertoo niistä päivistä kun kaikki menee vituilleen, ja olet hulluuden partaalla yrittäessäsi korjata tilannetta.”

Ozzyn mukaan Clapton oli epävarma Jeesus-viittauksesta.

”Hän sanoi: ’En ole oikein varma tuosta rivistä'”, Ozzy muistelee. ”Niinpä yritimme korvata sen. Kokeilimme muotoa ’one of those days where I don’t believe in Christmas’, mutta se ei kuulostanut oikealta. Uskon menettäminen Jeesukseen käy paljon paremmin järkeen maailman ollessa menossa päin prinkkalaa.”

”Mielestäni se biisi ja koko albumi ovat upeita”, Ozzy summaa.

Patient Number 9 ilmestyy 9. syyskuuta. Pitkäsoitolta on julkaistu tähän mennessä singleinä sen nimikkokappale sekä Tony Iommilla vahvistettu ”Degradation Rules”.

Lisää luettavaa