Ozzy Osbourne tekee paluun häpäisemälleen pyhälle paikalle – saako laulaja anteeksi?

Black Sabbath -legenda Ozzy Osbourne työstää uutta ohjelmasarjaa History Channelille poikansa Jackin kanssa.

Osbournen miekkoset ovat tänään 5.11. Yhdysvaltain San Antoniossa. Kamerat käyvät kuumana  ja Ozzyn tehtävänä on pyytää kaupungin edustajilta anteeksi vuonna 1982 ympäripäissään tapahtunutta sekoilua.

Tuolloinhan Ozzy tyhjensi rakkonsa Alamon kuuluisan, vuonna 1836 käydyn taistelun kunniaksi pystytetyn 20-metrisen monumentin juurelle ja sen kylkeen.

– Meille soitettiin tästä asiasta. San Antonion edustajina olemme hyvin tyytyväisiä, että Osbourne saapuu meidän hienoon kaupunkiimme ja pyytää anteeksi humalaisia tekojaan, kaupunginvaltuutettu Roberto Treviño sanoo mysanantonio.comille.

Tämä 33 vuoden takainen muistomerkin häpäisy on eräs rockhistorian legendaarisimmista tarinoista.

Soolouransa pari vuotta aikaisemmin aloittanut Ozzy oli tuolloin sen verran tuhdissa kunnossa, ettei solistilla tietenkään ollut hajuakaan, mihin hän on parhaillaan virtsaamassa. Kun viereen saapunut poliisi otti Ozzyn kiinni, hänellä oli päällään naisten mekko – kyseinen vaatekappale oli hänen vaimonsa Sharonin, joka taas oli piilottanut muusikon omat vaatteet. Sharon oli nimittäin ajatellut loogisesti, ettei ankarassa huume- ja viinakoukussa ollut Ozzy voi ilman vaatteita karata ryyppäämään. No, eipä!

San Antonio antoi tuolloin Osbournelle ikuisen porttikiellon kaupunkiin, mutta se kumoutui muutamia vuosia myöhemmin, kun laulaja lahjoitti kymmenen tuhatta dollaria muistomerkkiä ylläpitävälle säätiölle.

Ozzyn ja Jackin tuleva televisiosarja vierailee ”Ozzy Osbourneen ja hänen perheensä elämään liittyvissä legendaarisissa paikoissa”. Perskeles, tästähän voi tulla viihdyttäväkin pläjäys!