Ozzy Osbourne torppaa Black Sabbathin paluun, kertoo mikä jäähyväiskeikassa jäi vaivaamaan – ”Se tuntui minusta todella pahalta”

Ozzy Osbourne kertoo tuoreessa Rolling Stonelle myöntämässään haastattelussa, ettei ole kiinnostunut enää jatkossa nousemaan lavalle Black Sabbathin kanssa.

”Juttelin [Sabbath-kitaristi] Tony Iommin kanssa tuossa päivänä muutamana ja hän sanoi, että nyt näyttää siltä, että sisätiloissa soitettavat keikat ovat menneen talven lumia”, Ozzy sanoo.

Haastattelija huomauttaa, että Iommi on aiemmin maininnut olevansa mahdollisesti valmis esiintymään Black Sabbathin kanssa vielä jossain vaiheessa tulevaisuudessa.

”En minä”, Ozzy vakuuttaa. ”Se on tehty. Ainoa asia jota kadun on se, ettemme soittaneet jäähyväiskeikkaa Birminghamissa Bill Wardin kanssa. Se tuntui minusta todella pahalta.”

”Se olisi ollut niin hienoa”, mies lisää. ”En tiedä tilanteeseen johtaneita yksityiskohtia, mutta se olisi ollut hienoa. Olen jutellut hänen kanssaan muutaman kerran, mutta minulla ei ole vähäisintäkään kiinnostusta [soittamaan uusia keikkoja]. Ehkä Tonyllä on tylsää.”

Pimeyden prinssiltä tiedustellaan myös, kuinka läheinen hän on tätä nykyä Iommin ja muiden entisten yhtyetovereidensa kanssa.

”Eniten olen ollut yhteyksissä hänen kanssaan. Hän on auttanut minua jaksamaan [leikkaukseni jälkeen] ja tarjonnut rohkaisevia sanoja. Olen kuullut Billistä pari kertaa. Geezeristä [Butler] ei ole paljoa kuulunut, mutta sellaista se on Geezerin kanssa.”

Black Sabbath soitti viimeisen keikkansa 4. helmikuuta 2017 kotikaupungissaan Birminghamissa.