Ozzy Osbournen keikka siirtyy jälleen – uusi yritys Judas Priestin kera vuonna 2023

EPA-EFE / BALAZS MOHAI / AOP

Eipä totta vie järjesty helpolla tämä Ozzy Orbournen Helsingin-keikka. Miehen oli määrä esiintyä Judas Priestin kanssa Hartwallilla jo vuonna 2019, mutta niin vain tapahtumaa on jouduttu siirtämään uudelleen ja uudelleen eteenpäin. Pitkään näytti siltä, että konsertti järjestyisi viimein helmikuussa 2022, mutta nyt kantautuu tietoja, että koko kiertue on aikataulutettu jälleen uusiksi.

Viimeisimmän tiedon mukaan Ozzy nousee Hartwall-areenan lavalle 3. toukokuuta 2023. Vuosien 2019, 2020 ja 2022 päivämäärille ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivälle. Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan 24.1.2022 mennessä. Lisää toimintaohjeita löytyy Live Nationin sivuilta.

”Suuriin yleisötapahtumiin sekä logistiikkajärjestelyihin liittyvien epävarmuuksien vuoksi olemme joutuneet siirtämään vuoden 2022 kiertueen vuoteen 2023. Haluan kiittää kaikkia teitä sekä Judas Priestiä kärsivällisyydestänne ja tuestanne”, Ozzyn tiedoksiannossa lukee. Harmin paikka, mutta minkäs teet tässä maailmantilanteessa.