Ozzy Osbournen Sharon-vaimo tulevasta elämäkertaleffasta: ”Se on aikuisten elokuva aikuisille”

Ozzy ja Sharon Osbourne Grammy-gaalassa tammikuussa 2020.
Priscilla Grant/Everett Collection/All Over Press

Sharon Osbournen mukaan elokuvasta tulee todella erilainen esimerkiksi Rocketmaniin tai Bohemian Rhapsodyyn verrattuna.

Sen lisäksi, että syyskuussa näkee päivänvalon uusi Ozzy Osbourne –dokumentti Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne, pimeyden prinssistä ollaan työstämässä myös näyteltyä elämäkertaelokuvaa. Hyvin varhaisessa työvaiheessa olevan elokuva tuottaa Ozzyn Jack-pojan tuotantoyhtiö ja leffaprojektille on nyt löydetty käsikirjoittaja.

”Annoimme hänelle ohjeet käsitellä vuodet 1979-1996. En voi sanoa projektista paljoakaan, mutta elokuva on aktiivisesti kehityksessä”, Jack Osbourne kommentoi tuoreessa Rolling Stonen haastattelussa.

”Olen ymmärtänyt, että elokuva kertoo Sharonin ja minun suhteesta – miten tapasimme, rakastuimme ja menimme naimisiin. Hän on toinen puoliskoni. Hän on kasvanut kanssani ja minä olen kasvanut hänen kanssaan. Juhlistimme juuri 38 avioliittovuottamme”, Ozzy toteaa.

Ozzy ja Sharon tapasivat, kun Sharonin isä Don Arden toimi Black Sabbathin managerina. Kun Ozzy erotettiin bändistä, ryhtyi Sharon laulajan manageriksi ja rohkaisi tätä lähtemään menestyksekkäälle soolouralleen. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta.

Sharon Osbournen mukaan Ozzyn elämäkertaelokuvasta ei tule samanlaista isoa ja siloiteltua Hollywood-spektaakkelia kuin esimerkiksi Rocketmanista tai Bohemian Rhapsodysta, vaan paljon rehellisempi ja rosoisempi.

”Emme halua tehdä siitä siloiteltua ja kiiltävän puhdasta. Emme tee tätä lapsille. Se on aikuisten elokuva aikuisille”, Sharon toteaa.

”Tarina on sellainen, johon toivon kaikkien voivan samaistua. Eikä sinun tarvitse olla edes sen musiikin fani, koska se on tarina selviytyjästä. Mitä ikinä elämä heittääkään eteesi, sinä nouset ylös ja aloitat uudelleen. Se on uskomaton tarina kaikista elämän vastoinkäymisistä selviytymisestä.”