”Minulla on edelleen paljon kipuja” – Ozzy Osbournen toipumisprosessi ei oikein edisty miehen toivomalla vauhdilla

Ozzy Osbourne, Pimeyden prinssin vaimo Sharon sekä pariskunnan poika Jack vierailivat videoyhteyden välityksellä Jenny McCarthyn podcastissa promotoimassa perheen uutta Travel Channel -ohjelmaa The Osbournes Want To Believe.

Jutustelun tuoksinassa Ozzy päivitti myös terveystilannettaan.

”En ole vielä sataprosenttisessa kunnossa”, mies kertoo. ”Olen noin 75 prosenttisessa kunnossa, mutta toipuminen on kovin hidasta. Selkärangan leikkaaminen ei ole hyvä juttu. Olen ollut kipujen kanssa pahassa pinteessä; minulla on edelleenkin paljon kipuja.”

”Yhdessä vaiheessa olin varma, että olin kuolemassa”, Ozzy jatkaa. ”Minulla oli niin tukala ja surkea olo kipujeni kanssa. Luulin heidän piilotelleen totuutta minulta. Muistan sanoneeni Sharonille, että ’Sinun täytyy puhua minulle suoraan. Onko tilanne pahempi kuin annat ymmärtää?’ Hän sanoi: ’Ei.’ …En käytä enää lainkaan kipulääkkeitä.”

Ozzy kertoo kaikesta huolimatta odottavansa innolla paluutaan keikkakantaan.

”En malta odottaa [keikkailua], mutta juttelin hiljattain [Black Sabbath -kitaristi] Tony Iommin kanssa, ja hän sanoi että koronavirustilanteen pysyessä tälläisenä, sisäkonsertit tulevat jäämään historiaan.”

Ozzy on parin viime vuoden aikana joutunut sairaalahoitoon käteensä iskeneen stafylokokki-infektion, flunssan komplikaatioiden sekä pahan kaatumisen seurauksena. Alkuvuodesta Ozzy paljasti vielä kaiken lisäksi sairastuneensa Parkinsonin tautiin.

Katso pätkä Osbournien haastattelusta alta.