Ozzy tien päälle, System Of A Down palaa?

12.1.2010 16:58

Brittilehti The Sunin mukaan hevilegenda Ozzy Osbourne suunnittelee pitkää kiertuetta Soul Sucka -levynsä kunniaksi. Jos uutiset pitävät paikkansa niin kesäkuussa ilmestyvä albumi saa tukseen peräti puolitoistavuotisen rundin.

Brittilehti The Sunin mukaan hevilegenda Ozzy Osbourne suunnittelee pitkää kiertuetta Soul Sucka -levynsä kunniaksi. Jos uutiset pitävät paikkansa niin kesäkuussa ilmestyvä albumi saa tukseen peräti puolitoistavuotisen rundin. Osbourne lähtee tien päälle uuden kitaristinsa Gus G:n kanssa, joka palkattiin syrjään siirretyn Zakk Wylden paikalle viime syksyllä.

System Of A Downin fanien karvat nousivat puolestaan pystyyn viime yönä (Suomen aikaa), kun yhtyeen basisti Shavo Odadjian viestitti Twitter-sivullaan seuraava: "Are u guys ready for System?". Viestin on tietenkin tulkittu merkitsevän System Of A Downin paluuta vuonna 2006 alkaneelta tauolta.

Systemin paluu ei olisi mikään maailman suurin ihme, sillä yhtye ei ole koskaan ilmoittanut hajonneensa. SOAD-kitaristi Daron Malakianin ja rumpali John Dolmayanin uusi yhtye Scars On Broadway ei ole sekään osoittautunut suuren suureksi menestykseksi. 

Lisää luettavaa