Dope Francis? Paavi julkaisee debyyttialbuminsa

Uskolliset Deezerin käyttäjät etulyöntiasemassa.

Kuinka välittyy tämän miehen karisma musiikkiäänitteeltä?

Hieraisitko sinäkin silmiäsi? Et ehkä silti näe omiasi perjantaisissa burn out -päissäsi. Itse Paavi Franciscus siis Vatikaanista käsin operoiva maailman vaikutusvaltaisin uskonnollinen johtaja  on julkaissut albumillisen musiikkia. Wake Up! -niminen kiekko on 11 kappaleen kokoelma antifoneja ja virsiä, jotka Paavi (Pope Francis) tulkitsee yhdessä nykysäveltäjien ja muusikoiden kanssa. Levyllä herra Franciscus myös lausuu osia merkittävimmistä puheistaan kaikkiaan neljällä eri kielellä (italia, espanja, englanti ja portugali).

Wake Up! -albumin kuvaillaan käsittelevän universaaleja rauhan, ympäristön, lähimmäisenrakkauden, uskon ja perheen teemoja. Pitkälti parasta lienee se, että Deezerin käyttäjät voivat kuunnella viikon päästä julkaistavan tuotoksen kokonaisuudessaan ennakkoon jo nyt tästä tai jutun perästä löytyvästä soittimesta. Muut saavat toistaiseksi tyytyä tähän maistiaiseen:

Herätys siis deezerläiset, ja arvioimaan, kuinka doupiksi ämcee Popen puhe ja laulanta tällä covereihin painottuvalla kierroksella äityy. Perjantai-illan jatkoa sitten vaan.