Pahaenteisiä uutisia: The Allman Brothers Bandin Greg Allman peruutti tulevat keikkansa, pysyy pois lavalta koko vuoden

14.3.2017 10:10

Taas saadaan nähdä, ettei ikä tule yksin. The Allman Brothers Bandistä parhaiten tunnettu Greg Allman, joka lisättiin yhtyeineen Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 1995 yhdessä Neil Youngin, Led Zeppelinin ja Janis Joplinin kanssa, on peruuttanut kaikki jo buukatut keikkansa ja jättäytyy tyystin pois esiintymislavoilta tänä vuonna. Asiasta uutisoi Rolling Stone.

Terveysongelmista jo pitkään kärsinyt 69-vuotias Allman ei antanut tarkempia syitä peruutuksille. Viime elokuussa hän peruutti 28 loppuvuodelle sovittua konserttia tarkemmin määrittelemättömien terveyssyiden vuoksi. Hän palasi lokakuussa hetkeksi lavoille, mutta joutui loppuvuodesta uudelleen sairauslomalle. Allman joutui perumaan sairastelun vuoksi konserttejaan myös vuonna 2011.

”Tämä on vaikein päätös, mitä olen joutunut tekemään pitkään akaan. Olen ollut tien päällä 45 vuoden ajan, koska elän soittaakseni ystävilleni ja faneilleni. Niin paljon kuin vihaankin sitä, nyt on aika ottaa vapaata ja parantua”, Allman tiedotti viime vuonna talvikiertueensa peruuntumisesta ilmoittaessaan.

Lisää luettavaa