Palaamme vuoteen 1998, jolloin Corey Taylor oli mukana huomattavasti totutusta poikkeavalla äänitteellä

https://soundcloud.com/microwaved/shadowed-ft-corey-taylor-of

Mitä puuhasivat Slipknotin jäsenet ennen maineikkaan debyyttilevynsä julkaisua? Muun muassa tällaista. Metalsucks nosti esille vuonna 1998 julkaistun Smakdab-yhtyeen albumin, jonka äänimaisemasta erottaa tutun äänen: Corey Tayorhan se siellä taustalauluissa metelöi. Lisäksi mainittakoon, että entinen Slipknot-rumpali Joey Jordison oli mukana tuottamassa tätä nimenomaista levyä. Eipä tainnut albumi kummoisesti menestyä, kun yhtyeen nimi ei ole tuttu.

Yhtyeen kosketinsoittaja Gabe Wilkinson kertoi Metalsucksille, että Taylorin mukanaolo jouduttiin aikanaan pitämään pimennossa Roadrunner-levyfirman vaatimuksesta. ”Saimme heiltä viestin, jossa tehtiin hyvin selväksi, ettemme saa käyttää Joeyn nimeä levyn promotoimisessa”, Wilkinson kirjoittaa. Tämä oli bändille epäilemättä harmin paikka, kun Slipknot nousi seuraavana vuonna maailmanmaineeseen.

Nyt on kuitenkin aikaa kulunut sen verran, että biisi voidaan tuoda yleisön kuultavaksi asianmukaisten tekijätietojen kera. Kuuntele ysärispektaakkeli yläpuolelta.