Paloma Faith Provinssiin, Ulver Flow-festareille

Espanjalaisjuurinen brittiartisti Paloma Faith on liittynyt Seinäjoella 18.-20. kesäkuuta järjestettävän Provinssirockin esiintyjäkaartiin. Do You Want The Truth Or Something Beautiful? -levyllä (2009) popkansan tietoisuuteen noussutta Faithia on verrattu muun muassa Duffyyn ja Amy Winehouseen.

Provinssi on kiinnittänyt myös kotimaisia nimiä. Uusia tulokkaita ovat Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Herra Ylppö ja Ihmiset, Sonata Arctica sekä Chisu.

Provinssirock, Ilosaarirock ja Qstock ovat myös valinneet paikkakunniltaan yhden bändin, joka pääsee esiintymään kaikille kolmelle festivaalille. Tänä vuonna nämä yhtyeet tottelevat nimiä Streak And The Raven (Seinäjoki), Eläin (Joensuu) ja G-ODD (Oulu).

Huhtikuussa ohjelmansa paljastavan Flow-festivaalin artistikaartista on puolestaan tiedossa norjalainen Ulver, jonka musiikkityyli on edennyt 1990-luvun alun blackmetalista hyvinkin utuisille vesille. Juuri Helsingin Nosturissa pari keikkaa soittanut oslolaisyhtye paljasti Flow-konserttinsa Suomen-vierailunsa yhteydessä.