Paluuhuhut Mötley Crüen ympärillä kiihtyvät – nähdäänkö ensi vuonna melkoisten kasaritähtien yhteiskiertue?

Nikki ja kumppanit rajulla 80-luvulla.

Vuonna 2015 pillit pussiin laittanut Mötley Crüe on ajautunut keskelle mitä kiivaimpia paluuhuhuja. Yhtyeen jäsenethän allekirjoittivat vuonna 2014 sopimukset, joiden mukaan kukaan heistä ei voisi jatkossa esiintyä Crüe-lipun alla, ja miekkoset ovat sittemmin moneen otteeseen toitottaneet, että on lopettamispäätös pitää vaikka mikä tulisi. Nyt, mahdollisesti osin The Dirt -elokuvan menestyksenkin myötä, ääni kellossa saattaa olla muuttumassa.

Bändi jakoi perjantaina Twitter-tilillään yhtyeen paluuta ajavan vetoomuksen, kommentoiden hanketta sanoin: ”Tämähän on mielenkiintoista…” Kyseinen päivitys on kuitenkin mielenkiintoisesti kadonnut bittiavaruuteen viimeisen vuorokauden sisällä.

Paluuhuhut saivat roimasti lisäpontta kuluneella viikolla, kun keikkakantaan vastikään palanneen The Black Crowesin manageri Mark DiDia sanoi The Howard Stern Wrap-Up Show’ssa Mötley Crüen, Def Leppardin ja Poisonin suunnittelevan yhteiskiertuetta ensi vuodelle.

”Mötley Crüe, Poison, Def Leppard kiertue on tulossa, sitten on Rage Against the Machine… AC/DC on tulossa. Ensi vuonna on luvassa paljon rokkia”, DiDia kommentoi. ”Kivat Drakelle ja Billie Eilishille ja noin, heidän musiikkiaan striimataan ja heillä on paljon seuraajia. Rokkia ei striimata, mutta jotain on tapahtumassa. Luulen ihmisten ikävöivän kitaroita, bassoja ja rumpuja.”

Viime kuussa Radar Online kertoi Live Nationin tarjonneen Mötley Crüelle 150 miljoonaa dollaria paluukiertueesta, mikäli solisti Vince Neil laihduttaisi 18 kiloa ja hakeutuisi päihdehoitoon. Lisäksi Neilin ja rumpali Tommy Leen välien väitettiin olleen huonolla tolalla. Neil kiisti myöhemmin tarinan paikkansapitävyyden ja sanoi, ettei ollut puhunutkaan yhtyetovereidensa kanssa The Dirtin ensi-illan jälkeen.