”Paneskelin rumpukorokkeen alla, kun Vinnie Paul soitti” – Stormy Daniels on myös kova metallifani

5.10.2018 09:08

Pornotähti Stormy Daniels tunnetaan alan piirien ulkopuolella parhaiten Donald Trump -sotkuista, mutta hän on ilmeisesti myös kova metallimusiikin ystävä. Tämä käy ilmi All That Shreds -verkkosivun haastattelusta, jossa Daniels kertoo muun muassa kovasta Pantera- ja Slipknot-fanituksestaan.

Kun Danielsilta kysyttiin parhaita muistoja ajoistaan bändien matkassa, tuli naiselle ensimmäiseksi mieleen se kerta, kun hän tapasi ensi kertaa Panteran.

”Se tapahtui tanssiklubilla Floridassa. He viettivät kitarateknikkonsa syntymäpäivää, joten kutsuin kaverin lavalle. Siitä alkoi pitkä ystävyyssuhde bändin kanssa”, Daniels kertoo.

”Paneskelin kerran kuuman punapään kanssa rumpukorokkeen alla, kun Vinnie soitti. Oli surullista, kun Vinnie kuoli. Olin silloin juuri viimeistelemässä Panteraa käsittelevää lukua kirjastani. Olimme ystäviä kauan, se oli aika rankkaa.”

Slipknotin ja Panteran lisäksi Daniels arvostaa Metallicaa, jonka keikka oli ensimmäinen metallikonsertti, johon aikuisviihdetähti osallistui.

”Olin juuri täyttänyt 17, ja Metallica soitti viikonloppuna. Kukaan ei lähtenyt kanssani sinne, koska heidän vanhempansa eivät päästäneet heitä”, Daniels kertoo.

”Ostin kuitenkin lipun – ja huomatkaa, tämä tapahtui ennen kuin GPS yleistyi –, hankin kartan ja ajoin yksi Metallican keikalle. Ja onnistuihan se. Pääsi eturiviin, ja bändi potki persettä.”

Lisää vastaavaa tarinaa löytynee Danielsin Full Disclosure -kirjasta, jos haluaa tarkastaa. Liekö teoksesta suomennettua painosta tulossa.

Lisää luettavaa