Pantera julkistaa nyt kesäkeikkoja Eurooppaan, ja suomalaisille tuli juuri kiinnostavia uutisia

9.11.2022 09:08

Emme nyt halua alkaa ihan hirveästi ennenaikaisesti hypettää, mutta Blabbermouth kertoi juuri aika huomionarvoisia uutisia. Pantera – tai siis se Phil Anselmon, Rex Brownin, Zakk Wylden ja Charlie Benanten Pantera-tribuuttihomma – julkistaa nyt tipotellen ensi vuodelle buukattuna keikkoja, ja kesäaikaan yhtye näyttää kiertävän pitkin Eurooppaa. Viimeisin tieto on suomalaisittain aika intressantti.

Yhtye nimittäin julkisti ensin kesäkuun alkuun keikat Saksan Rock am Ringiin ja Rock im Parkiin, ja nyt ilmoitettiin, että bändi konsertoi myös Norjan Tons of Rock -tapahtumassa 22.–24. kesäkuuta. Miksi tämä sitten on tärkeää? No tietysti siksi, että tuosta viikon kuluttua järjestetään Suomessa esimerkiksi Tuska ja Provinssi, jotka molemmat ovat epäilemättä kiinnostuneita kiinnittämään tämän esiintyjän listoilleen. Kun Pantera konsertoi Norjassa noihin aikoihin, olisi aivan luontevaa, että yhtye etenisi ensi Oslosta Ruotsiin ja sieltä Suomeen. Phil Anselmo nähtiin Tuskassa The Illegals -yhtyeensä kanssa vuonna 2014, eli festari on miehelle tuttu tapaus.

Jos valistuneita arvauksia aletaan heitellä, on syytä olettaa, että Suomen suunnasta on ainakin pidetty tiivistä viestinvaihtoa Panteran keikkamyyjien suuntaan. Suuri kysymys lienee, miten muhkeaksi yhtye on asettanut hintapyyntönsä ja pystyvätkö Suomen festivaalit siihen vastaamaan. Mielenkiintoisia aikoja, katsotaan mitä tapahtuu!

Lisää luettavaa