Pantera-kiertue etenee yskähdellen – Rex Brownia ei näkynyt Chilessä lavalla

12.12.2022 09:31

Panteran odotettu reunion-kiertue (vai mikä sille nyt olisi oikea termi?) jatkoi viikonloppuna matkaansa ensin perjantaina Kolumbiaan ja sieltä sunnuntaina Chilen Knotfestiin. Viimeksi mainittu keikka tosin sai harmillisen käänteen ja hitusen surkuhupaisiakin piirteitä, kun basisti Rex Brown ei selvinnyt lavalle asti. Näin yleisön edessä operoi tasan yksi Panteran suuruusvuosilta tuttu hahmo, laulaja Phil Anselmo.

Brownin poissaolo selitettiin ”terveydellisillä syillä”, ja paikallisen Futuro-radioaseman mukaan Brown olisi saanut covid-19-tartunnan. Brownin kerrotaan lentäneen takaisin Yhdysvaltoihin, eikä häntä näillä näkymin nähdä enää lopuilla Etelä-Amerikan-keikoilla. Blabbermouthin mukaan Brownia tuurasi Cattle Decapitationista ja Anselmon Illegals-taustayhtyeestä tuttu Derek Engemann.

Toipumisia vain basistille sinne jonnekin! Suomessa Panteran on määrä esiintyä Hyvinkään Rockfestissä ensi kesänä. Yhtye on kiinnitetty festivaalin torstaipäivän pääesiinyjäksi, eli 8. kesäkuuta jyrähtää.

Lisää luettavaa