Pantera-rumpali Vinnie Paul kertoi haastattelussa, mitä mieltä hän on Metallican Hardwired-singlestä

13.10.2016 23:10

Meksikolainen AlterEgoMedia.tv haastatteli alkusyksystä Pantera-veteraani Vinnie Paulia, ja rumpalilta kysyttiin muun muassa hänen nykypäivän musiikkimieltymyksistään. Haastattelun voi kuunnella esimerkiksi YouTubessa.

Ilmeisesti haasto tehtiin parahiksi Metallican Hardwired-singlen julkaisun aikoihin, sillä kun Vinnieltä udeltiin, mitä musiikkia hän kuuntelee nykypäivämä, mies nosti esille uuden Metallica-biisin. ”It’s slamming, man”, rumpali totesi.

”Se kuulosti mahtavalta. Myös uusi Kornin biisi on mainio. Kauan sitten aloittaneet bändit näyttävät palaavan juurilleen. Minusta monet uudet metallibändit menevät vähän metsään siinä, että he ryhtyvät hieman liian teknisiksi ja hiovat musiikkiaan liikaa Pro Toolsilla studiossa”, Vinnie sanoi.

”Joskus lopputuloksesta sitten tulee vain liikaa, ainakin minulle. Siitä tulee liian nopeaa, liian täyttä. Hyvillä kappaleilla ei ole enää niin väliä, vaan huomio kiinnittyy asioihin, jotka kiinnostavat lähinnä muusikoita. Hyvä biisihän se loppujen lopuksi on kaikkein tärkein.”

Nykypäivänä Vinnie soittaa Hellyeah-kokoonpanossa, ja tuon yhtyeen kenties kannattaisi painaa rumpalinsa kappalekeskeinen periaate lujemmin sydämeensä. Kovin montaa innostumiskynnyksen ylittänyttä biisiä kun ei sieltä suunnasta ole vielä kuultu. No, ehtiihän sitä.

Lisää luettavaa