Parisataa Limp Bizkit -fania sai kylmää vettä niskaan lähdettyään lempibändinsä ”yllätyskeikalle”

24.4.2016 21:49

Yhdysvaltian Ohiossa koettiin tällä viikolla episodi, jossa on vaikea hahmottaa, mikä on todellista ja mikä ei. Vedettiinkö muutamaa sataa vähemmän skarppia Limp Bizkit -fania oikein majesteetillisesti höplästä? Vai halusiko kummallinen väkijoukko jatkaa jonkun toisen aloittamaa vitsiä vielä pidemmälle kuin kepposessa oli alun perin tarkoitus? Paljon kysymyksiä, vähän vastauksia.

Tämän verran tiedetään: Limp Bizkitin huhuttiin tekevän kannabiskulttuurin merkkipäivänä 20.4. yllätyskeikan daytonilaisella huoltoasemalla. Metal Injection uutisoi, miten Facebookissa oli lähetetty kutsuja tekaistulle keikalle ja väärennetty Twitter-viestikin nostettiin hämäämään yleisöä. Sekä huoltoasema, viranomaiset että Fred Durst kuitenkin ilmoittivat omissa kanavissaan, ettei keikkaa ole tulossa ja että koko kupru oli jonkun viisastelijan keksintöä.

No, niin siinä kuitenkin kävi, että kaikesta tiedottamisesta huolimatta Daytoniin kokoontui pitkä rivi nu metalin ystäviä. Fox 45 -kanava lähetti toimittajansa paikalle haastattelemaan huoltoaseman nurkille kerääntyneitä Limp Bizkitin ystäviä, joista jotkut olivat tulleet paikalle huvin vuoksi jatkamaan viraaliksi karannutta jäynää ja jotkut olivat vilpittömän harmistuneita siitä, ettei odotettua limpparikonserttia tullutkaan.

”Onhan se mahdollista, että Fred Durst lymyilee jossain täällä naapurustossa ja katselee meitä tälläkin hetkellä. Ei sitä koskaan tiedä”, tuumaa eräs Fox-uutisryhmän haastattelema kaveri, ja haastattelua katsellessa ei osaa päättää, onko miekkonen tahattomasti vai tahallisesti kuin Pahkasian sivuilta repäisty. Videopätkän voi katsoa Foxin verkkosivuilta.

Lisää luettavaa