Pate Mustajärvi löysi remontin ohessa ”aarteita” – ensi helmikuussa löydökset tuodaan yleisön nähtäväksi

4.9.2023 14:02

Nyt on vilkasta Popeda-rintamalla! Viime viikonlopun stadionkeikan oli tarkoitus olla yhtyeen päätösjuhla, mutta kuinka ollakaan, orkesteri on sen jälkimainingeissa kuumempaa kamaa kuin ikinä. Costello Hautamäki aikoo jatkaa orkesterin kulkua jossain muodossa, bändistä sivuun jäänyt Pate Mustajärvi aikoo pistää soolourallaan kovemman vaihteen silmään ja nyt laulaja ilmoittaa sosiaalisessa mediassa, että ensi vuonna on tiedossa myös luettavaa.

”Remontointi kannattaa näköjään siksikin, että sen yhteydessä saattaapi löytää aarteita. Näin kävi mulle, kun löysin keväällä nurkkia siivotessa vanhoja päiväkirjoja. Niitä selaillessasi sain idean pitää päiväkirjaa myös tästä mun viimeisestä Popeda-kesästä”, Mustajärvi kirjoittaa ja jatkaa:

”Tuli muuten kynäiltyä muutama ruutuvihko täyteen, ja siitä se ajatus sitten lähti. Tuotos käännettiin selkokielelle, laitettiin pilkut ja pisteet kohilleen ja koko kirjallinen tuotos, Ratinaan se päättyi – 46 vuotta Popedaa, julkaistaan helmikuussa.”

Monellakin tapaa kiinnostava tieto! Ensinnäkin on hauska päästä lukemaan nuoren rokkikukko-Mustajärven mietteitä vuosikymmenten takaa – miltä Popedan meininki ja Suomen musiikkikenttä ovat näyttäneet Paten silmissä vuosikymmeniä sitten? Entä miten laulaja itse näkee yhtyeensä viime kuukausien edesottamukset? Riidat, peruuntuneet keikat ja turhautuminen ovat olleet yleisön nähtävissä jo pitkän aikaa.

Ensi helmikuussa tuo sitten saadaan kuulla. Lue alta vielä Mustajärven alkuperäinen päivitys:

Lisää luettavaa