Paul Bostaph muistelee karmeinta Slayerin kanssa soittamaansa keikkaa: ”Se oli selviytymistaistelua”

11.5.2023 10:52

Slayerin peräsimessä pitkään operoinut Paul Bostaph vieraili hiljattain Put Up Your Dukes -podcastin vieraana, ja Slayer-muistelmiksihan se juttutuokio meni. Bostaph kertoi muun muassa ikävimmästä keikasta, mitä rumpali thrash-titaanin matkassa soitti. Sellainen löytyy kaukaa 1990-luvulta, kun Bostaph oli ollut Slayerin jäsen muutaman vuoden ajan.

”Oli yksi keikka, jota ennen en ollut soittanut rumpuja kovin paljoa. Tämä tapahtui Divine Interventionin (1994) aikaan. En siis ollut soittanut rumpuja juurikaan, ja meille pudotettiin kiertue parin viikon varoitusajalla”, Bostaph muistelee.

”En ole eläissäni pudotellut yhtä monia kapuloita kuin silloin. Käteni eivät olleet riittävän kouliintuneet hommaan. Soitin ihan hyvin, mutta se oli sellaista pinnistelemistä. Rumpujen soittamisen ei pitäisi olla pinnistelemistä tai selviytymistaistelua, mutta juuri sitä se silloin oli.”

”En ollut sellaisessa tilassa kuin minun olisi pitänyt olla ja kapulat lentelivät sormistani kesken soiton, koska käsieni lihakset eivät hoitaneet hommaansa. Se oli siis fyysisesti huonoin keikka, koska en ollut valmis ja kapulat lensivät minne sattuu.”

Olisikohan tämä ollut sitten 5. elokuuta 1994 Iowan Davenportissa soitettu keikka? Se oli ainakin ensimmäinen konsertti, mitä Slayer vuonna 1994 soitti. Mitäpä tuosta, tuollaisia kokemuksiahan tulee joka rumpalille. Ehkäpä Kerry King osasi olla keikan jälkeen armollinen.

Lisää luettavaa