Paul McCartney hyppää podcastien maailmaan – luvassa varmasti Beatles- ja Macca-faneja kiinnostavaa rupattelua

18.7.2023 22:02

Paul McCartney on laajentanut imperiumiaan podcast-maailman puolelle. Vanhan banjosilmän uusi podcast kantaa nimeä McCartney: A Life In Lyrics, ja sen puitteissa kuullaan tarinoita muusikkolegendan tunnetuimpien kappaleiden takaa.

Jokaisessa jaksossa keskitytään yhteen kappaleeseen Beatlesin, Wingsin ja McCartneyn soolotuotannosta. Ensimmäisellä kaudella käsittelyssä ovat muun muassa Eleanor Rigby, Let It Be ja Live and Let Die.

Show’ssa McCartneyn kanssa rupattelee runoilija Paul Muldoon, joka kirjoitti esipuheen McCartneyn The Lyrics: 1956 to the Present -teokseen.

”Tajusimme nauhoja kuunneltuamme, että näiden keskustelujen aikana tapahtui jotain hyvin erityislaatuista”, Muldoon sanoo. ”Se on McCartneytä ilman filtteriä.”

”Oli kuin olisi käynyt läpi vanhaa valokuvakansiota kun tarkastelimme töitä, joita en ollut juuri ajatellut vuosiin”, McCartney lisää.

McCartney: A Life In Lyrics alkaa 20. syyskuuta ja on kuunneltavissa iHeartRadiossa, Applessa, Spotifyssä ja muissa suoratoistopalveluissa jakso per viikko -tahdilla. Pushkin+-tilaajat pääsevät kerralla koko ensimmäisen kauden kimppuun.

Ensimmäinen kausi pitää sisällään 12 jaksoa. Luvassa myös toinen 12 jakson kausi, joka starttaa helmikuussa 2024.

Lisää luettavaa