Paul Stanley ei usko areena- ja stadionkeikkojen pikaiseen paluuseen – ”Bändit myyvät lippuja, mutta keikat kuitenkin siirretään”

14.3.2021 17:31

Kissin Paul Stanley vieraili videon välityksellä Talking With Mark Strigl -podcastin haastattelussa promotoimassa Soul Station -sivuprojektinsa debyyttialbumia. Samalla puheenaiheeksi nousi koronaviruspandemian laittama totaalistoppi esiintymisille. Stanleyn näkemys aiheesta on, että suurten konserttien paluuseen tulee menemään vielä aikaa.

”Olen optimistinen, sillä mielestäni olemme vielä pitkän matkan päässä isojen bändien areena- tai stadionkeikoista”, mies toteaa. ”Kiss jatkaa End Of The Road -kiertuetta heti kuin mahdollista, mutta se pysyy toistaiseksi odotustilassa. Monet bändit myyvät lippuja keikoille, mutta suurin osa niistä kuitenkin siirretään, sillä ne eivät ole turvallista eivätkä promoottorit saa niihin vakuutuksia. On siis monia syitä miksi niin ei tule tapahtumaan. Ajatus Soul Stationin soittamista pienemmän mittakaavan keikoista on paljon mahdollisempi. Voisimmeko esiintyä tässä välissä? Pidän sormet ristissä, sillä olisin valmis toimintaan.”

Marraskuun 19. päivä ilmestyvä Now And Then on Soul Stationin debyyttialbumi, ja se sisältää kaikkiaan 9 soul-coveria sekä 5 alkuperäiskappaletta.

Kissin End Of The Road -jäähyväiskiertue alkoi tammikuussa 2019 ja sen oli alkuperäissuunnitelmien mukaan tarkoitus päättyä 17. heinäkuuta 2021 New Yorkissa. Viimeinen Suomen-keikka oli suunniteltu soitettavaksi viime kesänä, josta se siirrettiin tälle vuodelle. Yhtyeen olisi tämänhetkisten tietojen mukaan tarkoitus astua Hartwall Arenan lavalle 21. kesäkuuta.

Lisää luettavaa