Paul Stanley pitää alkuperäisen Kiss-kokoonpanon paluuta sulana mahdottomuutena – ”Menneitä on mukava muistella”

18.7.2021 19:45

Kiss-laulaja Paul Stanleyltä kysyttiin hiljattaisessa SiriusXM:n Jim & Sam Show’ssa, miksi fanit haikailevat niin kovasti yhtyeen alkuperäisen kokoonpanoon perään.

”No, alkuperäisnelikko on alkuperäisnelikko”, mies tuumailee. ”Me aloitimme tämän ja loimme sapluunan, jolta ponnistamme vielä tänäkin päivänä. Ihmiset menevät mielestäni siinä vikaan, että he ajattelevat asioiden pysyvän ennallaan ja että aika ei vaadi verojaan. Voit haluta äidin ja isän palaavan yhteen, mutta se ei vain toiminut. Meillä oli mahtavia hetkiä ja aikoja, teimme ilmiömäisiä asioita yhdessä ja ne sitovat minut heihin ikuisesti. Mutta kyse ei ole mistään sadusta, se ei pääty tuohon kohtaan.”

”Olen sanonut tämän ennenkin: emme olisi tässä ilman Acea [Frehley] ja Peteriä [Criss], emmekä toisaalta olisi tässä heidän kanssaan”, Stanley jatkaa. ”Ihmiset janoavat jotain, joka on — meinasin sanoa epäkäytännöllistä, mutta sanoisin, että mahdotonta. Sitä on mukava muistella, mutta ei poikkea siitä, kun eroat jonkun kanssa ja vuosia myöhemmin tuumit, että ’Vau. Miksi niin tapahtui? Palataan menneeseen.’ Palaatte yhteen, mutta se ei ole enää sama asia. Sitten tajuat, kuten mekin, miksi se ei alun alkaenkaan toiminut. Siksi se ei myöskään toiminut toisellakaan kerralla.”

Lisää luettavaa