Paul Stanleyn sisko ryöpyttää veljeään: ”Itsekeskeinen paskiainen, toivon että joutuu helvettiin”

11.11.2021 14:41

Hiljattain uutisoitiin Kiss-laulaja Paul Stanleyn isän kuolemasta. William Eisen ehti saavuttaa kunnioitettavan 101 vuoden iän, mutta 7.11. Stanley ilmoitti sosiaalisessa mediassa miehen nukkuneen pois. Stanleyn viesti oli sävyltään varsin kaunis, mutta nyt laulajan isosisko Julia Eisen julkaisi huomattavan erityylisen viestin aiheesta. Siinä saa veli kuulla kunniansa.

Metalsucks uutisoi, että Stanleyn tiedoksiantoa seuraavana päivänä Julia kirjoitti sosiaalisen median tililleen tulikivenkatkuisen viestin, jossa harmitellaan, ettei Stanley ilmoittanut hänelle isän kuolemasta. Mitä ilmeisimmin sisarusten välit ovat vanhastaan kireät.

”Veljeni Paul Stanley on aina ollut opportunistinen, itsekeskeinen paskiainen. Hän tahrasi koko perheemme nimen Face the Music -nyyhkytarinallaan, ja hiljattain hänen kuultiin sanovan, ettei hän välitä vaikka isä kuolisi”, viestissä lukee. Face the Music: A Life Exposed on Stanleyn vuonna 2014 julkaiseman elämäkerran nimi.

”Isäni WIlliam Eisen, jonka kanssa olin hyvin läheinen, poistui keskuudestamme eilen kello 12:19. Minulle ei ilmoitettu tästä vasta kuin kuudelta, kun itse soitin sairaalaan, koska veljeni ei kertonut asiasta minulle. Hän myös yritti kääntää isäni minua vastaan väittäen, että olin varastanut tältä rahaa. Toivon hänen joutuvan helvettiin.”

Kamalaa tekstiä, ei voi muuta sanoa. Viestin kommenttikentässä Julia myöntää Stanleyn tukeneen häntä vuosien mittaan rahallisesti, mutta samalla hän kritisoi, ettei mies jaa omaa aikaansa sukulaisten kanssa juurikaan. ”Hän on saanut anteeksi täysin epähyväksyttävää käytöstä julkisuutensa vuoksi”, Julia kirjoittaa Metalsucksin mukaan. Miten lienee, olisiko Stanleyn tarjoama rahallinen tuki tämän jälkeen vaatimattomampaa.

Lisää luettavaa