A Perfect Circle aktivoituu jälleen – luvassa uusi levy ja kiertue

31.3.2017 08:25

Kun Tool jatkaa edelleen kauan odotetun levynsä työstämistä kaikessa hiljaisuudessa ja verhojen takana, on Maynard James Keenanin toinen hiljaiseloa viettänyt yhtye A Perfect Circle jälleen aktivoitumassa – ja siitä on jopa ihan konkreettista näyttöäkin.

Levy-yhtiö BMG nimittäin julkisti solmineensa levydiilin yhtyeen kanssa ja uusi levy tullaan julkaisemaan vielä kuluvan vuoden aikana. Edellisestä pitkäsoitosta onkin ehtinyt vierähtää jo 14 vuotta, jos mukaan ei lasketa yhden uuden biisin sisältänyttä Three Sixty -kokoelmaa (2013) tai cover-levy eMOTIVea (2004).

Uuden albumin lisäksi yhtye aktivoituu myös keikkarintamalla ja aloittaa Pohjois-Amerikan-kiertueen 6. huhtikuuta. Kiertue päättyy 7. toukokuuta, jonka jälkeen yhtye luultavasti jatkaa levynsä työstämistä. Syysjulkaisua siis mitä todennäköisimmin pukkaa.

A Perfect Circlen kokoonpanoon kuuluvat tällä hetkellä Maynard James Keenan, Billy Howerdel (Ashes Divide), James Iha (The Smashing Pumpkins), Jeff Friedl (Devo) ja Matt McJunkins (Eagles of Death Metal).

Lisää luettavaa