Perjantaibiisi: Jimmy Smallz – 420

11.4.2014 11:54

Soundi.fi:n Perjantaibiisi-sarjassa nostetaan perjantain ja ovella kolkuttelevan viikonlopun kunniaksi esille yksi ajankohtainen kotimainen kappale. Tänään vuorossa georgialaiset sukujuuret omaava tamperelaisräppäri Jimmy Smallz.

Jimmy Smallz julkaisi helmikuun lopulla digitaalisesti seitsemän biisiä sisältävän EP:n. Englanniksi räppäävän, georgialaiset sukujuuret omaavan Smallzin ura starttasi vuonna 2008 Rep Yo Hood –kappaleella. Artisti on vieraillut muun muassa Uniikin, Mikael Gabrielin, Osmo Ikosen ja Redraman biiseillä.

EP:n kappaleista viisi on uusia ja kaksi remix-versioita aiemmin julkaistusta Rock The City –singlestä. EP:n biisiin 420 on juuri saatu valmiiksi musiikkivideo, joka on nyt ensinäytössä Soundin perjantaibiisinä.

− 420-kappale kertoo lyhykäisyydessään siitä, että vaikka olisi kiire töissä, niin välillä on hyvä ottaa omaa aikaa arjen keskelle ja viettää se rennosti hyvässä seurassa, Smallz kertoo biisistä.

Jimmy Smallz viimeistelee parhaillaan ennen kesää julkaistavaa toista EP:tään ja myöhemmin syksyllä julkaistavaa albumiaan Cosmic Studiosilla Tampereella. Tuottajina tulevilla julkaisuilla ovat muun muassa Millionaire Men, Beni Blanko, Tiedemies ja The Crew.

Perjantaibiisi: Jimmy Smallz − 420

Lisää luettavaa