Perjantaibiisi: The Lieblings – Big Girls (Of Summer)

Soundi.fi:n jokaperjantaisessa Perjantaibiisi-sarjassa nostetaan esille yksi ajankohtainen kotimainen kappale. Tänään ensisoitossa ja ensinäytössä The Lieblingsin kesäsingle Big Girls (Of Summer) musiikkivideoineen.

Helsinkiläinen The Lieblings julkaisee tänään kesäsinglensä Big Girls (Of Summer). Viime elokuussa esikoisalbuminsa Take Us To Your Leader julkaissut Andyn, Coman, Katjan ja Samin muodostama yhtye on keikkaillut ahkerasti, mutta ehti silti myös studioon taltioimaan muutaman uuden kappaleen.

− Ihan tarkkoja muistikuvia synnytyksestä ei ole, mutta todennäköisesti biisi syntyi joskus keskellä pimeintä talvea, silmät kiinni ja ajatukset Anna Abreussa, kertoo kappaleen laulava basisti Coma.

The Lieblings nauhoitti studiosessioissa kaksi biisiä, jotka molemmat ovat mukana kesällä julkaistavalla vinyylisinglellä.

− Big Girls (Of Summer) päätettiin julkaista heti tässä kesän kynnyksellä, koska se on kuin Suomen kesä ja meidän bändin basisti: lyhyt ja kaunis.

The Pansies-, Sugarrush- ja Wrecking Queens -taustaisen yhtyeen kakkosalbumi ei tule olemaan toisinto esikoisesta. 

− Tuskin se kuitenkaan ihan käsistä lähtee, vaikka aika raskaita riffejä ovat pojat ja tyttö treenikselle raahanneet. Ja jos hyvin käy, biisitkin ovat seuraavalla levyllä entistä parempia, Coma kertoo.

Mitä The Lieblingsin tulevaisuus pitää sisällään?

− Kesällä on luvassa uudet studiosessiot, parempia biisejä, mukavampia jätkiä ja todennäköisesti isompi treenikämppä, koska kitaristien pedaalilaudat vievät koko ajan enemmän tilaa.

Big Girls (Of Summer) -musiikkivideo on kuvattu Yhdysvaltain länsirannikolla.

Perjantaibiisi:

The Lieblings − Big Girls (Of Summer)

(Kuva: Kerttu Malinen)